X Lär & Lek, Malmö

Welcome to Lär & Lek!

Are you an business or individual?

Business Prices with tax excluded
Individual Prices with tax included

Engelska

9789127427334  View Full Screen

Echo 5 Short Stories

134,00 kr

New product

Echo Fact and Fiction Fakta och skönlitteratur samspelar i Echo. Det gör att du kan undervisa om...

More details

9789127427334

Echo 5 Short Stories


ISBN: 9789127427334
Förlag: Natur & Kultur Läromedel
Utgivningsdatum: 2013-04-30
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 152
Dimensioner: 170x238
Vikt: 326g
Författare: Henry Alastair, Crafoord Helen Miller
Språk: Svenska


Smakprov

Echo Fact and Fiction

Fakta och skönlitteratur samspelar i Echo. Det gör att du kan undervisa om angelägna ämnen på flera sätt. Börja i en specialskriven faktatext, studera texttypen och få igång engagerade samtal i din klass. Fortsätt sedan till novellen på samma tema, där elevernas insikter växer. Eller, jobba med hörförståelsefilmerna och träna vidare individuellt med webbmaterialet. Allt ingår!
 
Flexibiliteten är kärnan i Echo. För varje del du väver in blir värdet för eleverna större. Och du sparar tid!

Main Issues 5 och 6 Studieförberedande program Tydlig genrepedagogik

Texterna i Main Issues är specialskrivna för att väcka elevernas intresse med en main issue i varje kapitel. Samtidigt är de olika texttyper, som fungerar som mönstertexter. Medan ni studerar angelägna ämnen tränar ni på att förstå texttyper och själva skapa dem. Att använda språket för ett konkret syfte är helt centralt i Gy2011.

Texttyper i Main Issues 5 Personal letter Brochure Instruction News article Popular science article Travel blog Interview Feature story Poem Opinion letter Short Stories 5 och 6 Studieförberedande och yrkesprogram Utvecklande noveller

Short Stories är Echos skönlitterära del. Den innehåller noveller från vitt skilda delar av den engelsktalande världen, utvalda för att passa både nivån och eleverna. Där Main Issues fokuserar på fakta och form, så bjuder Short Stories på en koncentrerad läsupplevelse. Novellerna gör det enkelt att variera och integrera skönlitteratur i din undervisning.

I vart och ett av de tio kapitlen i finns övningar med fokus på förståelse, språk och litteraturanalys.

Bygg ut med webbövningar, hörövningar och inspelade texter allt ingår!

När du använder Short Stories undervisar du automatiskt om: Characters Message Genre Narrator Plot Title Figurative language Setting Tone Theme Short Stories 6

I Short Stories 6 kombineras varje novell med poesi, drama eller utdrag av kända författare, som Austen, Wilde och Dickens. Bra träning i att jämföra texter!

Echo Vocational Yrkesprogram Nyhet!

Echo Vocational riktar sig till Engelska 5 på alla yrkesprogram. Precis som i övriga Echo samspelar fakta och skönlitteratur på ett sätt som gör det enkelt att variera och bygga undervisningen på ditt eget sätt. Varje tema i Main Issues ger eko i någon av novellerna i Short Stories.

När ska jag välja Echo Vocational?

Om du har elever som

vill ha utmanande men inte så långa texter, på rätt nivå för Engelska 5 uppskattar att använda flera sinnen och jobba med bilder vill ha steg-för-steg-instruktioner till uppgifter och tydlig struktur önskar extra mycket hörförståelseträning (två hörövningar per kapitel, en i filmformat) behöver extra träning i strategier vill ha visst fokus på arbetsliv, men främst allmänna engelskkunskaper

Hur vill du jobba? Du bestämmer

Med Echo bygger du kursen själv. Med fakta, skönlitteratur, hörförståelse och webbövningar kan du skapa månadslånga teman eller mini-lektioner. Värdet ökar ju fler delar du lägger till. Allt material i Echo finns i både tryckt och digital form. Välj det som passar dig och dina elever.

Echo Interaktiv elevbok

I den interaktiva elevboken får eleven bl.a:

texterna inlästa med olika engelska accenter alla instruktioner inlästa med naturligt tal hörövningar med arbetsblad webbaserad ordförråds- och grammatikträning facit till bokens uppgifter Echo lärarhandledning (webb)

Den webbaserade lärarhandledningen innehåller bl.a:

kopplingar till Gy 11 och metodiska tips bedömningsmatriser till Final tasks provbank som testar alla färdigheter, med bedömningsmatriser facit till elevbokens uppgifter inlästa texter och hörövningsfiler hörövningar som videoklipp med diskussioner med ungdomar (för Engelska 5) webbövningarna till elevboken utskrivbar pdf med allt tryckt material från lärarwebben

 

 

 

 

Related Products

test
999