X Lär & Lek, Malmö

Welcome to Lär & Lek!

Are you an business or individual?

Business Prices with tax excluded
Individual Prices with tax included

Lärarlitteratur

9789127421974  View Full Screen

Kompiskort - småsagor, 10 titlar

381,13 kr

New product

Kompisar Kanin och Igelkott är bästa vänner, men ibland kan även vänner bli ovänner. I ko...

More details

9789127421974

Kompiskort - småsagor, 10 titlar


ISBN: 9789127421974
Förlag: Natur & Kultur Läromedel
Utgivningsdatum: 2011-08-15
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 15
Dimensioner: 132x197
Vikt: 1824g
Författare: Palm Linda, Sollenberg Lisa
Språk: Svenska


Smakprov

Kompisar

Kanin och Igelkott är bästa vänner, men ibland kan även vänner bli ovänner. I kompismaterialet hittar du berättelser om Kanin och Igelkott med utgångspunkt i situationer som de flesta barn känner igen från sin egen vardag.

Med självaste Kanin och Igelkott som handdockor blir kompisssamtalen lättare att föra och barnen kan ta med karaktärerna in i den fria leken.  

Kompisböcker
En serie med tio små berättelser om Kanin och Igelkotts vardag. Med uttrycksfulla illustrationer och enkla texter presenteras tio olika teman. Exempelvis: Dela med dig, Prata om det och Säg förlåt. De tio kompisböckerna säljs samlade i en box.

 

NYHET!
Kompisböcker för de yngsta

Böckerna utgår från samma berättelser och illustrationer som i de tio små kompisböckerna, men texten är bearbetad och anpassad för barn i åldrarna 1-3 år. På omslagets baksida finns förslag på samtalsfrågor. Kompisböcker för de yngsta har gjorts i ett större format och säljs samlade i en box.

 

 

Pussel som berättar

Lägg pusslet och berätta tillsammans. Kanin har med sig en fin, röd boll men vad är det som händer och varför blir det så? Vad händer till slut? Prata om händelseförloppet och uppmuntra barnen att komma med egna funderingar. Använd gärna berättelserna i de små kompisböckerna tillsammans med pusslet. Låt barnen plocka ut de små figurerna från pusslet och leka vidare. Kan de hitta på nya berättelser?

 

Kompiskort
Använd Kompiskorten för att ge barnen redskap att förebygga och lösa konflikter. Kompiskort är ett paket med 10 kort i A3- format, innehållande färgglada illustrationer av de två kompisarna. Korten har samma teman som Kompisböckerna. På baksidan av korten finns förslag för olika aktiviteter som passar att göra till varje tema.

 

 Related Products

test
10