X Lär & Lek, Malmö

Welcome to Lär & Lek!

Are you an business or individual?

Business Prices with tax excluded
Individual Prices with tax included

Lärarlitteratur

9789127133082  View Full Screen

De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari

150,00 kr

New product

När Jonathan vaknar står solen redan oroväckande högt på himlen och han svär inombords. Han ha...

More details

9789127133082

De hemliga breven från munken som sålde sin Ferrari


ISBN: 9789127133082
Förlag: Natur & Kultur Akademisk
Utgivningsdatum: 2012-09-07
Bandtyp: Inbunden
Antal sidor: 203
Dimensioner: 140x220
Vikt: 372g
Författare: Sharma Robin, Fredholm Elisabet
Språk: Svenska


Smakprov

När Jonathan vaknar står solen redan oroväckande högt på himlen och han svär inombords. Han har försovit sig igen. Än en gång lämnar han sin son alldels för sent efter en pappahelg, än en gång kommer hans exfru att bli besviken och än en gång kommer han sent till jobbet en måndagsmorgon. Allt är som vanligt i Jonathans liv som stressad frånskild karriärist i storstan.


Men den här dagen får han ett oväntat telefonsamtal som vänder upp och ner på tillvaron. Hans släkting Julian behöver hjälp. Och han behöver det nu. Utan betänketid måste Jonathan lämna plikter och måsten och ge sig ut på en lång resa för att samla ihop nio brev som finns utplacerade på olika håll i världen.


Denna resa och de människor han möter ger Jonathan livsviktiga insikter, och han kan återvända till sin släkting Julian med väl förrättat uppdrag. En gång i tiden stod Julian inför ett vägskäl som räddade hans liv han sålde sin Ferrari och lät livet ta en annan vändning. Nu går hans visdom i arv till Jonathan.


Internationell bästsäljare Sharmas böcker har sålts i över fem miljoner exemplar världen över, de har översatts till 70 språk och kommit ut i 60 länder.

Related Products

test
2