X Lär & Lek, Malmö

Welcome to Lär & Lek!

Are you an business or individual?

Business Prices with tax excluded
Individual Prices with tax included

Math books

Siffror, tal & räkning - Arbetshäfte för Viktiga ord i matematik  View Full Screen

Numbers, numerals & counting

42,45 kr

New product

Viktiga ord-serien Nu kan dina elever hitta enkla förklaringar av grundbegreppen i svenska, matemat...

More details

NTK-084

Viktiga ord i matematik, Öva siffror, tal och räkn


ISBN: 9789127411661
Förlag: Natur & Kultur Läromedel
Utgivningsdatum: 2008-01-15
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 30
Dimensioner: 170x240
Vikt: 63g
Författare: Marand Eva
Språk: Svenska


Smakprov

Viktiga ord-serien

Nu kan dina elever hitta enkla förklaringar av grundbegreppen i svenska, matematik samt NO och SO i ordboksserien Viktiga ord.

Ordböckerna är tänkta att användas från årskurs 3 och fungerar för äldre elever. De är granskade av lärare som har elever med svenska som andraspråk. Använd ordböckerna för att lära in nya begrepp, för att repetera och för att ge stöd när eleverna ska läsa texter eller lösa uppgifter på egen hand.

Till Viktiga ord i svenska och Viktiga ord i matematik hör vardera fyra arbetshäften i vilka eleverna kan öva, befästa och fördjupa sin förståelse av grundläggande begrepp.

Viktiga ord i svenska

Förståelse för centrala ord och begrepp är viktiga för att dina elever ska kunna bygga kunskap och förstå sammanhang. Viktiga ord i svenska innehåller över 140 viktiga begrepp inom ämnet svenska. I början av boken finns också en ordlista med alla uppslagsord.
Författare: Anna Ericsson Nordh

Viktiga ord matematik  

Innehåller ord som eleverna behöver vara förtrogna med för att bygga upp matematisk förståelse. Orden finns i alfabetisk ordning under fem områden: Mått och mätning, Siffror, tal och räkning, Geografi, Statistik och sannolikhet samt algebra. I början av boken finns också en ordlista med alla uppslagsord. Till Viktiga ord i matematik hör fyra arbetshäften där eleverna kan öva, befästa och fördjupa sin förståelse för de matematiska begreppen.
Författare: Eva Marand

Viktiga ord i no och so

Viktiga ord i no och so innehåller många av de ord som eleverna behöver för att förstå sammanhang i de natur- och samhällsorienterade ämnena.
Författare: Gundel Wetter
   

Related Products

test

Accessories

999