X Lär & Lek, Malmö

Welcome to Lär & Lek!

Are you an business or individual?

Business Prices with tax excluded
Individual Prices with tax included

Spanska

9789127433076  View Full Screen

Caminando 5 Lärobok

393,40 kr

New product

Vad är Caminando? Caminando är en läromedelsserie för Spanska 1-5 för gymnasiet och vuxenutbild...

More details

NTK-124

Warning: Last items in stock!

Caminando 5 Lärobok


ISBN: 9789127433076
Förlag: Natur & Kultur Läromedel
Utgivningsdatum: 2013-10-11
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 164
Dimensioner: 170x240
Vikt: 352g
Författare: Béjar Alonso Vicky, Gustafsson Åsa, Söderberg Margareta, Acedo Sara R., Magnusson Jens
Språk: Svenska


Smakprov

Vad är Caminando?

Caminando är en läromedelsserie för Spanska 1-5 för gymnasiet och vuxenutbildningen.

Ett läromedel som ger dig trygghet och inspiration och skapar modiga och kompetenta elever.

Caminando bygger språkkunskaperna steg för steg, genom att metodiskt varva kommunikation med ordförråd och grammatik. Människor och miljöer är autentiska och ger nyanserade insikter om livet i Spanien och Latinamerika. Läromedlets struktur gör det lätt att individanpassa och variera undervisningen, med gratis webbövningar, facit och ljudfiler för både lärare och elever. Caminando passar både i grupper och vid självstudier.

Ny upplaga!
Sveriges populäraste spanskläromedel finns i ny upplaga! Böcker skrivna direkt för Gy 2011 som uppfyller dina och elevernas höga krav. Utan att förlora alla de ingredienser som gjort Caminando till det läromedel som ger dig och dina elever överlägset mest innehåll och kvalitet. Nya upplagan av Caminando 1 och Caminando 2 utkom 2014 respektive 2015. Caminando 3 utkommer ht 2016 och Caminando 4 vt 2017.

 

Vad är nytt?
Tydlig koppling till Gy 2011 Nyskrivna texter och uppgifter Kortare enheter (unidades) lätt att hinna med! Tydligare progression: mål och delmål Mer fri produktion och fokus på kommunikation Fler hörövningar! Modern teknik och undersökande arbetssätt Fokus på formativ undervisning Ny lärarhandledning med färdighetstester och bedömningshjälp


Nya Caminando och Gy 2011
I nya Caminando blir eleverna medvetna om sin inlärning och får redskap att lära sig mer. Vi lägger extra fokus på förmågor och språkliga strategier, och arbetar med formativt lärande direkt från nybörjarnivån. Redan i Spanska 1 får eleverna kontakt med flera olika texttyper.

Tydlig progression
Enheterna i nya Caminando är kortare och syftet med varje arbetsområde är tydligt. Övningarna  leder fram till konkreta delmål med kreativa uppgifter. Det är tydligt för både lärare och elever vad man lärt sig!

Kommunikation och samspel
Språkfärdighet uppstår genom samspel. Nya Caminando öppnar upp för mer fri produktion.Med gott om stöd och hjälp rör sig eleverna från det välbekanta till det nya. Eleverna tränar sig att se mönster, diskutera lösningar och reflektera över språket.

Fler hörövningar!
Hörförståelse är svårt därför har vi nu fler hörövningar i varje enhet. Hörövningarna med röster från flera olika länder, tränar både generell och detaljerad förståelse.

Modern teknik och undersökande arbetssätt
Caminando speglar en skiftande omvärld och samtid. Modern teknik är naturliga inslag i bokens övningar, och webbövningarna är ett perfekt komplement där eleverna kan öva ordförråd och grammatik om och om igen. I nya Caminando får eleverna får kontinuerligt utforska mer om den spansktalande världen och redan i Spanska 1 uppmanas de att diskutera några samhällsfrågor på svenska.

Formativ undervisning och bedömning
Kamratrespons och bearbetning av text och tal är viktiga element som ger dig möjlighet att arbeta formativt i varje enhet. I lärarhandledningen finns en provbank med färdighetsprov och praktisk bedömningshjälp. 

Caminando 5
I Spanska 5 tar vi spanskan till en ny nivå med texter i olika genrer, autentisk hörförståelse och verklighetsnära uppgifter. Dina elever får en bra förberedelse att ta sig ut i världen och massor av verktyg för att lära sig mera spanska.
Caminando 5 är uppdelad i de fyra färdigheterna,så att du kan planera kursen helt efter eget huvud.

 

Caminando sparar tid
Ett bra läromedel ska fungera effektivt och spara tid. I Caminando 1-4 hittar du därför allt i läroboken: texter, övningar, facit, självdiagnoser, översättning av texterna och dubbla ordlistor. Inlästa texter, hörövningar och webbövningar ingår och nås via en kod i boken!

Caminando Interaktiv lärobok
Med den interaktiva boken blir undervisningen mer flexibel. Inlästa tester, hörövningar och webbövningar ligger integrerade i boken.

Lärarhandledning
Lärarhandledningen finns på webben. Där hittar du förutom inlästa texter, hörövningar och webbövningar bl.a. undervisningstips, extra ord- och grammatiktest, bedömningsstöd för större uppgifter och en provbank. Det skriftliga materialet är i form av en nedladdningsbar pdf. 

Related Products

test
1