X Lär & Lek, Malmö

Välkommen till Lär & Lek!

Vänligen välj Företag & Skola eller Privat

Företag & Skola Priserna visas exkl. moms
Privat Priserna visas inkl. moms

Lärarlitteratur

Värt att veta om dyskalkyli  View Full Screen

Värt att veta om dyskalkyli

100,00 kr inkl. moms

New product

Vad är dyskalkyli och på vilket sätt skiljer sig dyskalkyli från andra matematiksvårigheter? Hu...

More details

NTK-021

Värt att veta om dyskalkyli


ISBN: 9789127428522
Förlag: Natur & Kultur Läromedel
Utgivningsdatum: 2012-10-26
Bandtyp: Häftad
Antal sidor: 48
Dimensioner: 128x200
Vikt: 60g
Författare: Björnström Markus
Språk: Svenska


Smakprov

Vad är dyskalkyli och på vilket sätt skiljer sig dyskalkyli från andra matematiksvårigheter? Hur utreds dyskalkyli och vad kan skolan göra för att hjälpa elever med denna diagnos? Dessa är några av de frågor som boken Värt att veta om dyskalkyli försöker besvara.

Värt att veta om Dyskalkyli är skriven för dig som är lärare och vill hjälpa elever med dyskalkyli eller dig som är förälder som har ett barn med matematiksvårigheter. Värt att veta om Dyskalkyli riktar sig också till andra som söker en kort och enkel introduktion till ämnet dyskalkyli. Här finns även tips på var man kan finna fördjupad kunskap om dyskalkyli.

Ur innehållet i Värt att veta om dyskalkyli: För mig var diagnosen en lättnad Anders, 19 år berättar Matematiksvårigheter kan ha många orsaker Vad är dyskalkyli? Vad orsakar dyskalkyli? Utredning så går det till Vad kan skolan göra Vad kan föräldrar göra Unga och vuxna med dyskalkyli

Författaren, Markus Björnström är logoped. Han utreder barn och vuxna med läs- och skrivsvårigheter samt matematiksvårigheter. Markus är en väl anlitad föreläsare och handledare inom skola och univetsitet.

Värt att veta om dyskalkyli ingår i serien Lärpocket.

Liknande produkter

test
999